Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2018

DIA DEL LLIBRE (SANT JORDI 2018)

Imatge
El dia de Sant Jordi, el centre va programar dues activitats. Una d'elles era elaborar un rodolí per classe sobre algun aspecte de l'escola. El rodolí que vàrem fer nosaltres fou: L'altra activitat fou que els mestres anaren a contar un conte a una classe diferent a la seva. En el nostre cas, varen venir na Magda Coll i na Maria Magdalena Campins (practicant) a contar-nos el conte "La talpeta que volia saber qui li havia fet allò en el cap". Després del conte férem una manualitat que ens va agradar molt!

SETMANA CULTURAL

Imatge
Els tres darrers dies abans de les vacances de Pasqua realitzàrem les Jornades Culturals. - Dilluns dia 26 de març férem els tradicionals crespells.  -  Dimarts dia 27 de març vàrem fer tallers mesclant els alumnes del 1r bloc. Els tallers anaven adreçats a la temàtica del circ. Vàrem organitzar quatre tallers: pilotes de malabars, maquillatge, màgia i circuit.  - Dimecres dia 28 de març com a cloenda de trimestre anàrem al camp de futbol a menjar-nos els crespells i passar un bon matí jugant. 

CONTACONTES ALUMNES DE 1r

Imatge
Els alumnes de 1r vàrem gaudir d'una activitat de teatre a l'escola. Ens varen contar dos contes: "Els tres porquets" i "La rateta presumida".  Va ser molt divertit i ens va agradar molt!

TREBALL COOPERATIU

Imatge
Durant el curs hem fet activitats amb treball cooperatiu. Hem duit a terme estructures i dinàmiques. Per a dur a la pràctica aquesta nova metodologia de feina, els mestres ens hem anat formant durant dos cursos. La classe s'ha dividida en grups de 4 alumnes i un de 5. Cada grup es va posar un nom i calia elaborar un logo per a identificar-se. Tots els membres del grup tenen un càrrec ( dinamitzador, portaveu, secretari i repartidor de material).  Finalment cada grup disposa d'un quadern d'equip per anar enregistrant i avaluant les diferents estructures que es fan.  EQUIPS       ESTRUCTURA : LLAPIS ENMIG ( escrivim frases a partir d'una làmina)                      ESTRUCTURA: FOLI GIRATORI ( llista d'animals domèstics i salvatges)                                                                              Les dinàmiques ens ajuden a millorar les relacions entre els alumnes. DINÀMICA : EL VENT BUFA