Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2018

ACOMIADAMENT

Imatge
Aquí acaba el curs. Un any ben aprofitat on els alumnes han gaudit fent activitats dinàmiques i divertides, sortides i jocs i han compratit bons moments.  MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PEL DETALL QUE HEU TINGUT AMB MI.  MOLT BON ESTIU!!

FESTIVAL FINAL DE CURS

Imatge
Els alumnes de primer i segon ballàrem el musical "Cabaret". Els vestuaris varen quedar molt vistosos i el ball era molt graciós. Varen estar espectaculars!!!

ASSAIG AL CAMP DE FUTBOL I PISCINA

Imatge
El dia abans d'acabar les classes, feim l'assaig al camp de futbol per a organitzar la sortida i la col·locació en el festival.  Desprès de l'assaig anam a nedar una estona a la piscina, per a refrescar-nos. Feia molta calor i vàrem disfrutar de l'aigua. 

SESSIÓ DE CINEMA: PEL·LÍCULA "WONDER"

Imatge
Tots els alumnes de Primària vàrem veure la pel·lícula "Wonder". Va ser molt emotiva i molts varen demostrar la sensibilitat cap al nin. Alguns no varen poder controlar-se i ploraren molt. 

ACTIVITATS AMB ELS ALUMNES DE TERCER D'EDUCACIÓ INFANTIL

Imatge
Per tal que els alumnes de 5 anys es familiaritzin amb l'edifici de primària vàrem organitzar dues activitats junts.  La primera va ser escriure un petit conte. Na Lluïsa va preparar un armari on s'explicaven les passes a seguir per a escriure una història senzilla. Els alumnes de 5 anys se varen repartir a les diferents classes de primer. En petits grups pensaren i escriviren una petita història. Va ser una activitat que les va motivar i agradar molt i sortiren històries ben originals. Un altre dia vàrem menjar unes galletes tots junts i jugàrem en el pati de primària, a la zona del gran joc que els encanta.

SORTIDA AL PALMA AQUARIUM

Imatge
Dia 6 de juny vàrem visitar l'Aquarium, una sortida molt esperada i que les feia molta il·lusió.  Una monitora ens va acompanyar en el recorregut i vàrem veure la gran piscina amb els taurons i rajades. També vérem tortugues ben grans, grumers i moltes varietats de peixos mediterranis i tropicals. Ens explicaren la importància de conservar la poseidonia, una planta marina.  Els nins i nines varen poder tocar peixos i una estrella de mar. Berenàrem al parc i jugàrem al vaixell pirata. Acabàrem la visita amb un joc de l'oca amb preguntes sobre l'explicació que ens havien fet.