Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2019

CARNAVAL

Imatge
Dia 27 de febrer, vam celebrar a l'escola el carnaval amb la temàtica Jules Verne. Els nins i nines van gaudir d'aquest dia vestits de pilots de globus aerostàtic. Férem una passejada pel poble on ens van venir a veure molts familiars. Tot seguit, acabàrem la festa a l'escola desfilant en el pati i gaudint de les coreografies que ens prepararen els alumnes del segon bloc.  Va ser un dia molt animat on gaudirem d'aquesta festa tots junts. Moltes gràcies per la col·laboració de les famílies, tots anàvem guapíssims!!

SANT ANTONI

Imatge
Un any més, els alumnes de l'institut de Binissalem varen venir a animar la festa de Sant Antoni amb la batucada, dances i cançons. Ens ho vàrem passar molt bé tots junts. També les diferentes classes prepararem glosses i els alumnes de 6è vengueren per a ajudar-nos a pintar les cares. En grups cooperatius inventàrem una glosa i la recitàrem a la resta de companys i finalment tots junts la cantàrem. 

ELS BOLETS

Imatge
La mare de na Júlia Jaume, na Maria, va venir a contar-nos coses sobre els bolets. En primer lloc ens va dir que a l'hora d'anar a cercar bolets per la muntanya, és convenient dur-se'n: un cistell, un bastó i un xiulet. Després ens va mostrar algunes varietats de bolets comestibles: esclata-sangs, blaves, peus de rata... i altres de tòxics. Els nins i nines varen poder observar i tocar els bolets. Fou una activitat molt interessant!!          

JUGAM A BINGO

Imatge
Vàrem dedicar una sessió de matemàtiques a jugar a bingo . Així repassàrem els nombres d'una manera més divertida i entretinguda.

XOCOLATADA

Imatge
Alguns pares i mares prepararen xocolata calenta com és típic per a Nadal. La vàrem acompanyar amb galletes i va ser boníssima!

FRUITS DE TARDOR

Imatge
         A  la classe hem duit fruits de tardor. Els hem observat, escrit el nom en català i castellà, tocat, pintat i tastat. En Walter, pare d'en Manu, ens va fer codonyat i el vàrem trobar ben bo!