Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2019

VISCA L'ÒPERA

Imatge
En el Teatre Municipal d’Alaró vàrem anar a veure un espectacle musical, en concret d’òpera, per tal de conèixer aquest gènere. Els protagonistes eren dos cantants d’òpera (soprano i tenor) i un pianista. Els infants van gaudir de l’espectacle participant activament. Algunes de les cançons eren més conegudes i altres no tant, però els va agradar molt. Per acabar l’espectacle, la protagonista va cantar la cançó “Let it go” de la pel·lícula Frozen.  Un espectacle diferent i molt divertit!

XERRADA DELS PARES DE NA MARINA

Imatge
Aprofitant que vàrem estudiar les plantes, el pare i la mare de na Marina que són biòlegs, se varen oferir per venir a contar-nos i ensenyar-nos moltes coses. Poguérem veure imatges amb un microscopi com un tall del cor, pulmó, una fulla... Després anàrem a veure els arbres del pati i les plantes de l’hort.  Moltes gràcies!!

AMANIDA AMB LES LLETUGUES DE L'HORT

Imatge
A l’inici del curs vàrem anar a sembrar a l’hort lletugues, espinacs i cebes. Hem vist com creixien i entre tots anàvem a regar i llevar males herbes. Aprofitàrem les lletugues per a fer una amanida.  Un berenar ben saludable!!