Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2019

FESTIVAL FINAL DE CURS

Imatge
     Per acomiadar el curs preparam el festival amb molta il·lusió. Tots i totes ben elegants ballam davant les famílies.                                                                     BON ESTIU!!!

ACOMIADAMENT DE NA MARINA I NA MARIA ANTÒNIA

Imatge
  Ens acomiadàrem de na Marina  que se n'anava a viure a Sineu i de na Maria Antònia que acabava les pràctiques al primer bloc. Tota la classe les preparàrem  un quadernet amb dibuixos i dedicatòries perquè tenguéssin un record de tots i totes. Vàrem fer una festeta i na Maria Antònia ens va regalar  un llapis amb un osset.

DARRERS DIES DE CURS

Imatge
Com  cada any, el dia abans del festival de final de curs, anam al camp de futbol per a fer l'assaig general i aprofitam per a refrescar-nos a la piscina i passar-ho molt bé amb els amics i les amigues.

SORTIDA AL CASTELL DE BELLVER

Imatge
     Després de suspendre la sortida en diverses ocasions degut al mal temps, a la fi poguérem anar al castell de Bellver .Vàrem fer una volta per l'exterior, pujàrem a la terrassa i contemplàrem una vista preciosa de la badía de Palma. També visitàrem les diferents sales.

TALLER DE RISOTERÀPIA

Imatge
    Dia 3 de juny , va venir la mare d'en Manu amb les mares de n'Unai, en Mateo, en Dani i na Martina a fer un taller de risoteràpia. Vàrem riure tots i totes junts de les coses que fèiem. Havíem de dir el nostre nom fent el renou i els gestos d'un animal, o repetir una frase amb diferents estats d'ànim ( rient, plorant), contar amb la boca tancada allò que ens agradava... Molt divertit i moltes gràcies!!!