Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2020

FAMILIA DE PALABRAS

Imatge
A castellà estam treballant les famílies de paraules. Ens agrada aprendre mentre jugam, ens ho passam molt bé. Aquí teniu una petita mostra del joc de les famílies de paraules, perdonau, però a vegades se m'oblida fer més fotos.  

MAQUETA DE L'APARELL DIGESTIU

Imatge
 Ja arribem al final del tema, hem après moltes coses. Si mirau la pàgina de naturals podreu veure tot el que hem treballat. La setmana passada vam fer una maqueta del sistema digestiu, mirau que bé que ens han quedat. 😍😍👌  

Informació sobre el funcionament del blog.

Imatge
 Hola famílies, us vull explicar com utilitzarem el blog d'una manera que resulti més pràctica.  Si observau a la pàgina d'inici a la dreta hi ha un apartat que posa pàgines, cada pàgina correspon a una assignatura. A cada una d'aquestes pàgines aniré penjant informacions i enllaços sobre els temes que treballam a classe, esper que us resulti útil per a reforçar o estudiar els continguts treballats.  A la pàgina d'inici publicaré les fotos de les feines fetes pels vostres fills i altres qüestions més generals. Recordau que si voleu podeu fer comentaris o suggeriments a les publicacions del blog. 

La piràmide nutricional

Imatge
 Continuant amb el tema de naturals hem treballat la dieta saludable i la piràmide nutricional. Cada un ha fet la seva piràmide al quadern. Han quedat genials. Si clicau damunt la imatge podreu veure totes les fotos.

El sucre ocult dels aliments

Imatge
 A naturals estam treballant la nutrició i l'aparell digestiu. Hem investigat sobre el sucre que duen molts d'aliments i aquest ha estat el resultat.

Pintam amb sal

Imatge
 A plàstica hem expirementat amb una nova tècnica. Utilitzant cola, sal i aquarel·les hem fet uns dibuixos ben acolorits.