Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2020

PERCUSSIÓ CORPORAL

Imatge
 A les classes de música estam treballant una coreografia amb percussió corporal.  Aquí la teniu per a poder-la practicar.

MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES

Imatge
       Com sabeu les matemàtiques que fem a classe es basen fonamentalment en la manipulació i experimentació. Vos deix unes imatges per a poder veure el que feim a classe.  

EXPERIMENTS SOBRE LA LLUM

Imatge
  Aquesta vegada na Marga, la practicant que tenim a classe, s'ha encarregat d'explicar el tema de naturals de l'energia i la llum. Els dijous i els divendres vam estar fent una sèrie d'experiments per a comprovar les diferents propietats de la llum.  AQUÍ teniu l'enllaç per a poder veure les imatges.

LAPBOOK DE L'EDAT ANTIGA

Imatge
 La setmana passada ja vam acabar el tema de l'edat antiga. tos van poder exposar el seu lapbook i es van poder auto avaluar, d'aquesta manera van adquirint major competència en autonomia personal i en aprendre a aprendre. Concretament treballem les dimensions de gestió del temps, selecció de la informació, comunicació, fer-se preguntes, organització del propi treball, prendre decisions i autoavaluació.  SI CLICAU AQUÍ  PODREU VEURE MÉS FOTOS.

RITMES A CLASSE II

Imatge
  Continuam amb els ritmes a classe, ara ja creen coreografies amb el ritme treballat.  

RITMES A CLASSE

Imatge
  Unes nines de la classe ens han ensenyat un ritme nou i dues voluntàries ens han fet una demostració per a poder aprendre'l des de casa.

EDUTECA IB

Imatge
 Hola famílies, vaig sol·licitar l'accés a una biblioteca digital per als vostres fills.  Aquests dies hauran rebut la benvinguda al seu correu del centre (nom i llinatge @ceippererossellooliver.cat), ells ja saben quin és i com accedir-hi. El missatge que haureu rebut és el següent: Benvingut,  Benvinguda,  Per indicació del vostre centre educatiu us hem donat d’alta a EDUTECA IB, biblioteca digital escolar de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. Us podeu identificar a la plataforma mitjançant les dades següents:   - Usuari: la vostra adreça electrònica   - Contrasenya: eduteca (així, en minúscula)  Una vegada us heu identificat podeu canviar la contrasenya.  Accés a EDUTECA IB:   http://eduteca.biblioescolaib. cat   També teniu l'aplicació EDUTECA IB per llegir a un dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent o tauleta) que està disponible a APPStore, Play Store i Microsoft Store.  Atentament,  Servei d'Innovació Educativa  Direcció General de Primera Infància

MOSAIC DE L'EDAT ANTIGA

Imatge
Aprofitant el tema que treballam a socials de l'edat antiga, a plàstica estam fent mosaics  com es feien antigament. De moment hem començat, és una feina laboriosa i de ben segur que quedaran beníssim.👌   Clicau per a veure més fotos.