Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2023

PER A QUÈ SERVEIX EL MEU VOT?

Imatge
 Supòs que els vostres fills i filles us han explicat que a classe estem treballant una situació d'aprenentatge titulada: Per a què serveix el meu vot? Ja hem fet diverses activitats: votació, vocabulari d'experts, exposicions, rutines de pensament, sac de dubtes... i com que encara ens quedaven preguntes per respondre han vingut dos pares a ajudar-nos. Guillem Balboa i Cosme Bonet han respost i resolt els nostres dubtes, gràcies!!!

REPRESENTEM CONCEPTES AMB EL COS

Imatge
 A matemàtiques vam fer un repte de fotografia matemàtica, primer vam treballar amb les imatges, vam posa-li títols, etc. Finalment nosaltres també vam representar conceptes matemàtics utilitzant el nostre cos. Aquí teniu les fotografies. SIMETRIA CUB? SEQÜÈNCIA PIRÀMIDE Aquesta darrera fotografia correspon a un dia de tutoria que també vam representar conceptes. Sabeu què és? 🎼

CARNAVAL 2023

Imatge
 Aquesta setmana hem celebrat el carnaval. Hem segit les consignes del rei carnestoltes i hem vingut a classe ben divertits. ÀLBUM DE FOTOS

DISFRESSES 2023

Imatge
 Aquest any recuperarem la rueta que feiem pel poble. Tota l'escola anirem disfressats en relació al fil conductor d'aquest any: Els objectius de desenvolupament sostenible. Com que la nostra aula tenim l'objectiu número 9: indústria, innovació i infraestructura, ens disfresserem de científics o de robots. La idea és dur una bata blanca i que cada un s'adapti el tema als seus gustos personals, posant-se els complements que més els hi agradin ( millor si reutilitzem o reciclem roba i objectes que tinguem per casa). Aquí teniu unes quantes imatges d'exemple.  

CURSA SOLIDÀRIA

Imatge
 El dia 31 vam fer una cursa per a recaudar fons per a  Sonrisa médica. Els alumnes de 6è van completar 729 voltes a la plaça 💪 i tota l'escola va fer un total de 3.803 voltes 🏃🏃. Gràcies famílies per la vostra solidaritat, es van recaudar 824,37€.👏👏👏 Enllaç a l'àlbum de fotos.