Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2023

TORNEIG AMB VALORS: CAMPIONS!!!

Imatge
 Aquest any 6è A ha estat el campió del torneig amb valors tan a futbol com a vòlei. Sou uns campions!! Heu arribat aquí no pels gols i punt marcats, hi heu arribat per jugar en equip tots junts, sense deixar al marge a ningú. Per animar-vos uns als altres quan les coses no anaven bé, per no fer-vos retrets. Per confiar en els companys, per jugar amb bon ànim. Sou uns campions en valors!!! Enhorabona!!! Avui heu jugat el partit contra els mestres que era el vostre premi i en una demostració més de solidaritat heu decidit compartir-ho amb els companys de 6è B i C. No feis més que demostrar la vostra categoria com a persones, me teniu el cor guanyat. Felicitats!! Deixau una gran petjada en l'escola! Campions!!! Vos trobaré a faltar.💓💓💓 Aquí teniu l'enllaç a les fotos dels partits contra els mestres.

ACAMPADA A L'ESCOLA

 Ja som a a la darrera setmana del curs i del seu pas per l'escola, per allargar-ho un poc més ens vam animar a quedar a dormir a l'escola, s'ho mereixien!!! Aquí teniu l'enllaç a l'àlbum de fotos.

CRÒNICA PARTIT DE FUTBOL 20.06.23

 

CRÒNICA PARTIT FUTBOL 19-06-23

 

CRÒNICA PARTIT DE VÒLEI 15-06-23

 Aquí teniu la crònica del partit d'avui.

VESTUARI BALL FINAL DE CURS

 Aquest any el vestuari pel ball de final de curs no és massa complicat, hna d'anar vestits de negre. Duran un complement que farem a classe, no us n'heu d'encarregar de res. Poden dur, camiseta, camisa, pantalons, falda, shorts, etc. La única condició és que sigui tot negre.

ENTREVISTES FINAL DE CURS

Imatge
 Aquí us deixo les entrevistes de final de curs. Si no us va bé l'hora assignada podeu canviar-la entre vosaltres o comunicar-m'ho.  Gràcies.

CRÒNICA PARTIT VÒLEI 13-06-23

 Avui hem jugat el partit de vòlei amb 6è C. Aquí teniu la crònica. CRÒNICA PARTIT VÒLEI 13-06-23

DRACS A LA MAR

 El divendres vam fet una sortida fins a Alcúdia per a conèixer el que és un drac i aprendre a remar-hi. Va ser ben divertit. FOTOS DRACS A LA MAR

VÍDEO VIATGE D'ESTUDIS

 En Vicenç ens ha fet un vídeo xulíssim del viatge d'estudis. 💓💓 Disfrutau-lo!!! 👏👏👏👏 VÍDEO VIATGE D'ESTUDIS

CRÒNICA PARTIT DE VÒLEI 7-06-23

 

LA DONA EN L'EDAT CONTEMPORÀNIA

 Aquí teniu la tasca ques estem realitzant sobre l'edat contemporània. https://sites.google.com/ceippererossellooliver.cat/el-paper-de-la-dona-en-ledat-c/p%C3%A0gina-principal

CRÒNICA PARTIT DE VÒLEI 05-06-23

Imatge