DIA DE SANT JORDI

Bon dia famílies, demà és el dia de Sant Jordi i us proposo un parell d’activitats més per a realitzar. 

CATALÀ
El dia del llibre, es celebra a tot el món, en reconeixement a la mort de famosos escriptors com: Miguel de Cervantes i William Shakespeare. 
A continuació us deixo un vídeo:



CASTELLÀ

Jugarem al joc de ¿Quién es Quién? amb els personatges i elements que apareixen a la llegenda de Sant Jordi (drac, princesa, rosa, castell, Sant Jordi...). Cada nin i nina ha de triar un personatge o un element i fer una petita descripció, sense que aparegui el nom. 
Us dedico un enllaç per a penjar les descripcions fetes i així poder  anar comentant cada imatge endevinant l’element o personatge que es troba descrit, de forma voluntària. És una manera d’així sentir-nos una mica més a prop i fer tasques conjuntes. 

https://photos.app.goo.gl/PPncFwwG39NvW1Fo7

(cliqueu sobre l'enllaç i premeu aquesta icona 
per adjuntar la vostra imatge. Per comentar el que pengen la resta de companys/es us heu de situar a baix a la dreta de cada imatge i escriure el que trobeu)


MATEMÀTIQUES

A continuació us deixo un repte a resoldre. 

REPTE 1:








VALORS

A la llegenda hi predomina el valor de la honestedat, per tant, us proposo una activitat. 
Imaginau que vos han elegit per anar a viure a un castell mitjaval. Feis una llista de les 10 coses imprescindibles que us en duríeu. Pensau que una vegada heu partit ja no podeu tronar enrere!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LAPBOOK DE L'EDAT ANTIGA