INFORMACIÓ IMPORTANT


BENVOLGUDES FAMÍLIES, 

Tots sabem que aquest curs és molt ATÍPIC, i ens hem vist obligats a canviar la nostra forma de viure: a casa, a la feina dels pares, a l'escola...

Des del primer dia tota la comunitat educativa es va posar a fer feina dissenyant 
estratègies diferents perquè arribassin a la diversitat de l’alumnat (per motius allunyats a la nostra voluntat foren moments molt dificultosos)

La feina COOPERATIVA (molta) va ajudar als mestres de 3r a dissenyar un Plà,
que dintre la normativa i amb la corresponent flexililitat, arribàs a tots els alumnes.

Com ja vos vaig informar, les activitats seguiran un fil conductor i aquest serà el mateix quinzenalment, però el pla de feina  ara es penjarà SETMANALMENT perquè  les tutores ho hem considerat  més adient per a organitzar-nos i que també  sigui més fàcil per a vosaltres. A més els/les especialistes normalment també pengen la feina per setmana.

Per tal que tots conegueu les pautes de l'organització general de 3r, vos deixam una sèrie de punts ( algun pot estar adaptat a les particularitats de cada aula).


ORGANITZACIÓ DEL PLA DE FEINA DE 3r.

  • Cada dilluns es pengen al blogs de 3r (A- B-C) les tasques de la setmana. A més de l'entrada de tutoria fitxau-vos amb els especialistes -E.F / anglès / religió  (aquestes pot ser no siguen setmanals)
  • Cada setmana penjam 5 activitats, una per cada dia. Les dels mestres especialistes apart.
  • Al final de la graella hi ha un apartat titulat activitats d'ampliació, per aquells alumnes que vulguin realitzar més tasques (NO és obligatori fer-les)

    IMPORTANT 
  • Cada setmana hi ha 2 activitats assenyalades en vermellson avaluables, les heu d’enviar al correu de la tutora (les dues al mateix correu), una vegada passat el termini d’entrega la tutora les revisarà i vos enviarà  un breu comentari
  • El meu correu és mmpiza@educaib.eu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LAPBOOK DE L'EDAT ANTIGA